Hartelijk welkom op de site van het koor Fiejesta.

Fiejesta is een gemengd en gezellig koor bestaande uit sopranen, alten, tenoren en bassen. Het koor is oorspronkelijk in 1986 begonnen als een project in buurthuis "Jes" in Osdorp.

In augustus 1990 besloten de enthousiaste buurthuisbezoekers een "echt" koor te vormen, waardoor Fiejesta werd "geboren".

Meezingen

Heeft u zin om te zingen, kom dan gewoon bij ons geheel vrijblijvend luisteren of beter nog: een paar keer meezingen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom, wij zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen.

Repertoire

Het repertoire is zeer gevarieerd. We zingen liederen uit alle perioden van de middeleeuwen tot nu en van diverse taalgebieden, vaak lichte muziek zoals canons, volksmuziek en ook popmuziek, afgewisseld met klassieke werken.

Repetities

De repetities zijn op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur onder leiding van Evelyn Dijk.

(zaal open 19.40 uur)

In de pauze drinken we gezellig samen koffie en thee.

Wij repeteren in de prachtige heldere ruimte van

Stichting Odensehuis

Hygiëastraat 4

1076 RX Amsterdam

De ingang naar de Hygiëastraat is halverwege Olympiaplein tussen nr. 58 en 60

(onder de poort door naar achteren).

Bereikbaarheid: Bus 15, tram 24 halte Olympiaplein en tram 2 halte Valeriusplein